Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь салати риба весна › Салат "Садко"
Салат "Садко"

Салат "Садко"

Цей салат відноситься до тих страв, які найчастіше готують для святкового столу. Особливий смак і запах йому надають яскраві шматочки слабосоленої сьомги. Приємний рожевий колір сьомги перетворює салат у гідну прикрасу столу. Всі інгредієнти ідеально поєднуються між собою. Цей салат відрізняється не тільки вишуканістю і чудовим смаком, але і своїм корисним впливом на організм людини, адже сьомга є джерелом вітамінів, мінералів і жирних кислот Омега-3, що приводять в порядок роботу серця і судин, метаболізм і м'язи. На стіл краще подавати салат свіжим, відразу після приготування, прикрасивши зеленню.

Кількість порцій 1
Час приготування 15 хв

  1. 1. Листя салату — 50 г.
  2. 2. Яйця — 1 шт.
  3. 3. Корінь селери — 35 г.
  4. 4. Помідори — 50 г.
  5. 5. Сьомга слабосолона — 40 г.
  6. 6. Оливкова олія — 30 г.
  7. 7. Петрушка — 20 г.
  8. 8. Соєвий соус — 10 г.
  9. 9. Маслини без кісточок — 20 г.
  10. 10. Гарбузове насіння — 10 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Листя салату крупно нарізати. Корінь селери натерти на тертці, викласти зверху на листя салату. Посипати гарбузовим насінням.

  2. Помідори нарізати часточками, видаливши плодоніжку. Додати маслини без кісточок.

  3. Варене яйце розрізати на чотири частини. Сьомгу нарізати тоненькими смужками і згорнути у вигляді трояндочок. Викласти їх між часточками яйця.

  4. Готовий салат полити соєвим соусом і оливковою олією, прикрасити зеленню.