Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь квасоля весна › Салат "Акапулько"
Салат "Акапулько"

Салат "Акапулько"

Надзвичайно легкий у приготуванні салатик. І це не єдина його перевага. Цей салат, на відміну від салатів із м'ясними інгредієнтами, овочевий, легкий і дуже корисний. Переглянувши список інгредієнтів, Ви побачите тільки корисні для здоров'я продукти: квасолю, кукурудзу і солодкий перець. І ніякого майонезу: відпочиньте, нарешті, від нього! Сіль, чорний мелений перчик і гострий соус за смаком - вийде дуже оригінально. Обов'язково дайте салату настоятися. Дайте час інгредієнтам "познайомитися". Салат від цього тільки виграє. Радує око колірна палітра страви. Квасолю можна використовувати червону. У поєднанні з жовтою кукурузкой і зеленим перцем - виходить дуже життєрадісно. Одним словом: Акапулько.

Кількість порцій 6
Час приготування 60 хв

  1. 1. Квасоля червона консервована — 250 г.
  2. 2. Кукурудза консервована — 250 г.
  3. 3. Солодкий перець — 2 шт.
  4. 4. Борошно — 150 г.
  5. 5. Сіль — за смаком
  6. 6. Чорний мелений перець — за смаком
  7. 7. Оливкова олія — за смаком
  8. 8. Вода — 70 мл.
  9. 9. Будь-який гострий соус — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Промити і очистити перець. Квасолю і кукурудзу відкинути на друшляк, промити, дати стекти воді.

  2. Перець нарізати невеликими кубиками. Змішати всі інгредієнти, приправити сіллю, перцем. Перемішати, дати настоятися.

  3. Для коржів змішати борошно і сіль, додати воду, замісити тісто. Дати 15 хвилин настоятися.

  4. Тісто розділити на чотири частини. З кожної частини розкачати тонкий корж, обсмажити на сковороді. Готовий салат подати з коржиками.