Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь легкий корейська зима › Риба по-корейськи з овочами
Риба по-корейськи з овочами

Риба по-корейськи з овочами

Любите рибу? Приготуйте "Рибу по-корейськи з овочами". Корейці віддають перевагу гострій, пряній їжі з яскравим насиченим смаком. Саме цим пояснюється щедре використання спецій, особливо перцю: червоний перець незмінно присутній в стравах корейської кухні, а у багатьох корейських страв через велику кількість червоного меленого перцю характерний червоно-оранжевий колір. Прикметники "смачний" і "гострий" в корейській мові - синоніми. У корейській кухні широко застосовується коріандр, який надає стравам характерні смак і запах. Важливі інгредієнти традиційних корейських страв - соєвий соус, часник і оцет. Всі перераховані вище компоненти присутні в переліку інгредієнтів цього рецепта.

Кількість порцій 8
Час приготування 40 хв

  1. 1. Філе будь-якої морської риби — 1, 2 кг.
  2. 2. Оцет — 4 ст. л.
  3. 3. Цибуля ріпчаста — 3 шт.
  4. 4. Морква — 1 шт.
  5. 5. Часник — 5 зубчиків
  6. 6. Перець духмяний мелений — 1 щіпка
  7. 7. Перець чорний мелений — 1/3 ч. л.
  8. 8. Перець червоний мелений — 1/2 ч. л.
  9. 9. Сіль — 1/3 ч. л.
  10. 10. Соус соєвий — 50 г.
  11. 11. Олія соняшникова — 70 мл.
  12. 12. Коріандр мелений — 1 щіпка
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Нарізати філе шматочками, цибулю - півкільцями. Моркву натерти.

  2. Рибу, цибулю і моркву скласти в миску. Залити оцтом, додати сіль, коріандр і перець. Перемішати і дати постояти 15 хвилин.

  3. Добре розігріти олію, перелити в рибу, додати часник. Дати постояти 5 хвилин і в кінці додати соєвий соус. Перемішати і дати постояти ще 15 хвилин.