Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь другі страви яйця весна › Рис із яйцем по-китайськи
Рис із яйцем по-китайськи

Рис із яйцем по-китайськи

Як відомо, рис - головна страва та інгредієнт різних страв китайської кухні. В Китаї він вирощується по-особливому і готується також різноманітно. Ми пропонуємо вам зануритися в атмосферу китайської кухні і спробувати зробити рис з яйцем по-китайськи. Це дуже смачна і при цьому корисна та не калорійна страва. Адже рис дуже корисний для організму, до того ж і готується він не так, як ми звикли. У цій страві всі інгредієнти смажать на сковороді. Але при цьому, страва все одно не втрачає своїх корисних властивостей, а навпаки - всі інгредієнти насичують її своїми вітамінами і мінералами. Дуже швидка і смачна страва для сімейної різноманітної вечері.

Кількість порцій 4
Час приготування 30 хв

  1. 1. Довгозерний рис — 200 г.
  2. 2. Яйца — 5 шт.
  3. 3. Зелений горошок — 70 г.
  4. 4. Цибуля — 2 шт.
  5. 5. Сіль — за смаком
  6. 6. Соус соєвий — 50 г.
  7. 7. Куряче м'ясо — 150 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Розігріти велику сковороду з 1 ст. л. масла, покласти в неї рис і смажити, помішувати так, щоб кожна крупинка покривалася маслом. Посолити та полити соєвим соусом за смаком.

  2. Відсунути рис на одну сторону, на іншу розбити яйця, посолити і смажити, постійно розмішувати, поки яйця не схопляться і не перетворяться на невеликі шматочки.

  3. На наступному етапі змішати яйця з рисом, додати попередньо підготовлений горошок і нарізати кубиками курятину, смажити ще 3 хвилини. В кінці додати зелень та цибулю і перемішати. Зняти з вогню та насипати в глибоку миску.