Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь середній плита літо › Рагу з яловичини і перловки
Рагу з яловичини і перловки

Рагу з яловичини і перловки

Смачне, ситне рагу з яловичини і перловки може стати одним з найулюбленіших страв на Вашому повсякденному столі. Якщо планується готувати страву з ранку, перлову крупу краще промити, залити холодною водою і залишити на ніч. Перловка - не найпопулярніша крупа у господинь, але вона дуже корисна. У перловій крупі містяться різні мікроелементи, вітаміни і мінерали, харчові волокна, які є дуже корисними для повноцінної роботи всього людського організму. У поєднанні з такими продуктами, як яловичина і картопля, перловка у складі рагу, приготованому на м'ясному бульйоні, здивує новими нотками свого смаку.

Кількість порцій 4
Час приготування 150 хв

  1. 1. Яловичина — 500 г.
  2. 2. Оливкова олія — 2 ст. л.
  3. 3. Цибуля — 1 шт.
  4. 4. Часник — 2 зубчика
  5. 5. Морква — 2 шт.
  6. 6. Картопля — 2 шт.
  7. 7. Сіль — 2 ч. л.
  8. 8. Чорний мелений перець — за смаком
  9. 9. М'ясний бульйон — 6 склянок
  10. 10. Вода — 400 мл.
  11. 11. Перлова крупа — 100 г.
  12. 12. Чебрець — 0,5 ч. л.
  13. 13. Лавровий лист — 1 шт.
  14. 14. Консервовані помідори — 450 г.
  15. 15. Петрушка — 1 пучок
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Цибулю дрібно нарізати, картоплю і моркву почистити і нарізати кубиками. Розігріти оливкову олію в сковороді, викласти на неї шматочки яловичини і підсмажувати до коричневої скоринки. Додати нарізану цибулю, перемішати і тушкувати на середньому вогні, поки вона не стане м'якою. Додати видавлений часник і тушкувати ще пару хвилин.

  2. Додати спеції, сіль, перлову крупу, картоплю і моркву - перемішати, налити трохи оливкової олії, довести до кипіння, потім зменшити вогонь до мінімуму і тушкувати близько години.

  3. Додати помідори, бульйон, воду і тушкувати ще близько години.

  4. Вийняти лавровий лист, посипати зверху свіжонарізану петрушку і подавати до столу.