Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь середній китайська зима › Свинина Стір-фрай
Свинина Стір-фрай

Свинина Стір-фрай

Stir fry - спосіб приготування в китайській кухні, який передбачає швидке обсмажування продуктів на розпеченій сковороді з використанням невеликої кількості олії. У перекладі з англійської "stirfry" означає "обсмажувати при помішуванні". Тонко нарізану поперек волокон свинину викладайте в сковороду порціями. Кожна з них обсмажується на сильному вогні за пару хвилин до появи золотистої скоринки. З овочами дійте так само: вони вийдуть хрусткими і не втратять соковитість, зберігаючи при цьому свій життєрадісний колір. Порада: на останньому етапі приготування страви не поспішайте додавати всю заливку відразу, а додавайте її порціями, щоб зрозуміти, коли буде достатньо.

Кількість порцій 3
Час приготування 35 хв

  1. 1. Філе свинини — 300 г.
  2. 2. Морква — 2 шт.
  3. 3. Перець солодкий — 1 шт.
  4. 4. Печериці — 6 шт.
  5. 5. Цибуля — 1 шт.
  6. 6. Соєвий соус — 50 мл.
  7. 7. Крохмаль — 0,5 ч. л
  8. 8. Лимонний сік — 0,5 ч. л
  9. 9. Соняшникова олія — 3 ст. л.
  10. 10. Часник — 4 зубчики
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Для заливки змішати крохмаль, соєвий соус і лимонний сік.

  2. Нарізати всі продукти шматочками однакового розміру.

  3. Швидко обсмажити протягом пари хвилин полосочки м'яса.

  4. Окремо на соняшниковій олії смажити овочі. Вичавити через прес кілька зубчиків часнику.

  5. Змішати обсмажені овочі і м'ясо, залити заливкою, потримати на вогні 2 хвилини.