Рулет із свинини з грибами
- 1. М'ясо (філе свинини) — 600 г.
- 2. Лісові гриби — 300 г.
- 3. Морква — 1 шт.
- 4. Цибуля ріпчаста — 1 шт.
- 5. Зубчик часнику — 2 шт.
- 6. Петрушка (гілочки) — 3 шт.
- 7. Сіль — за смаком
- 8. Перець чорний мелений — за смаком
- 9. Олія — 60 г.
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Гриби почистити, протерти вологою губкою, нарізати великими шматками. Цибулю, часник та моркву почистити. Цибулю нарізати півкільцями, моркву тонкою соломкою, часник подрібнити. Петрушку вимити, обсушити, дрібно порізати. Обсмажити цибулю та моркву в 30 г. розігрітої олії, 4 хвилини. Додати гриби та готувати, помішуючи, поки не випариться рідина. Додати часник, сіль, перець за смаком, через хвилину зняти з вогню.
Свинину вимити, зрізати жир. Зробити на м'ясі глибокий надріз вздовж шматка, не доходячи до низу приблизно на 1 см. Розкласти м'ясо руками та зробити поперечні надрізи справа та зліва, не доходячи до краю приблизно 1 см. Розкрити м'ясо як книгу, відбити в тонкий пласт, накривши харчовою плівкою.
Викласти на м'ясо начинку, посипати петрушкою, звернути в рулет. Розігріти на сковорідці 30 г. олії та обсмажити рулет з усіх сторін до утворення рум'яної скоринки. Перекласти на лист фольги, нещільно загорнути, випікати в розігрітій духовці 40 хвилин при 200°С.