Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь духовка італійська осінь › Піца з креветками і цукіні
Піца з креветками і цукіні

Піца з креветками і цукіні

Цікаво, що прототипи піци були відомі ще у стародавніх греків і римлян - страви подавалися на скибах хліба. На початку шістнадцятого століття, коли в Італію стали завозити помідори, в Неаполі з'явився прообраз сучасної італійської піци. Сьогодні піцу люблять у багатьох країнах. Змінюються люди, змінюється світ навколо нас, видозмінюються начинки для піци - але кругла корж, томати та розплавлений сир залишаються незмінні. Пропонуємо вам приготувати наш варіант піци з креветками і цукіні. Всього двадцять хвилин - і справжня домашня піца випромінює божественний аромат на вашому столі. Ніжний цукіні надає нашому виробу соковитість і присмак літа, креветки - пікантність і екстравагантність, а поєднання часнику і перцю чилі привносить гостроту смаку, аромат і характер. Приємного апетиту!

Кількість порцій 6
Час приготування 20 хв

  1. 1. Основа для піци — 1 шт.
  2. 2. Томатна паста — 20 мл.
  3. 3. Моцарела — 250 г.
  4. 4. Цукіні — 3 шт.
  5. 5. Креветки — 10 шт.
  6. 6. Часник — 1 зуб.
  7. 7. Чилі — 1 шт.
  8. 8. Лимонний сік — 10 мл.
  9. 9. Вершковий сир — 125 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. На основу нанести томатну пасту.

  2. Цукіні нарізати тоненькими шматочками і полити лимонним соком і оливковою олією, посолити і поперчити.

  3. У сковороді змішати креветки, часник, чилі і обсмажити до напівготовності креветок..

  4. На основу для піци викласти моцарелу, нарізану на шматочки. Наверх викласти шар цукіні і креветок.

  5. Випікати 10 хвилин до золотавої скоринки (основи).