Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь випічка риба весна › Пиріг із консервованою рибою
Пиріг із консервованою рибою

Пиріг із консервованою рибою

Запропонований пиріг із консервованою рибою являє собою випічку з консервованою горбушею і зеленню на швидкому домашньому тісті з заливкою зі сметани і збитих яєць і виходить дуже смачним і ситним. Готувати такий пиріг швидко, просто і зручно, що називається: на швидку руку. Замість консервованої горбуші можна використовувати й інші рибні консерви, наприклад, сайру. Приготуйте пиріг із консервованою рибою, додайте в свою колекцію улюблених рецептів цей нескладний рецептик і, без сумніву, він буде дуже затребуваний.

Кількість порцій 12
Час приготування 60 хв

  1. 1. Борошно — 350 г.
  2. 2. Сметана (10-20%) — 500 г.
  3. 3. Горбуша консервована — 3 банки
  4. 4. Вершкове масло — 180 г.
  5. 5. Яйця — 3 шт.
  6. 6. Розпушувач — 2 ч. л.
  7. 7. Сіль — за смаком
  8. 8. Зелень — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Для приготування тіста потрібно: змішати в мисці приблизно 10 ст. ложок сметани, м'яке вершкове масло і 1 ч. ложку солі.

  2. Додати в миску розпушувач і борошно (попередньо відсипати 2 ст. л. борошна в іншу миску). Потім замісити тісто.

  3. Відкрити консервовану горбушу і злити з неї сік. Потім саму рибу розім'яти виделкою.

  4. Зелень дрібно нарізати. Потім змішати її з рибою.

  5. У невелику форму для випікання, змащену маслом, викласти тісто, розрівняти його і зробити невеликі бортики.

  6. На тісто викласти горбушу із зеленню і слідом розрівняти її.

  7. В окремій мисці збити яйця, додати решту сметану і 2 ст. л. борошна.

  8. Добре перемішати і залити пиріг цією заливкою.

  9. Форму поставити в розігріту до 180°С духовку і випікати 40-45 хвилин.