Пікантні курячі гомілки
- 1. Курячі гомілки — 1 кг
- 2. Кетчуп — 100 мл
- 3. Мед — 50 г
- 4. Лимон — 1 шт.
- 5. Соєвий соус — 1 ст.л.
- 6. Оливкова олія — 3 ст.л.
- 7. Часник — 1 зубчик
- 8. Сіль — за смаком
- 9. Чорний перець — за смаком
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Лимон на 30 секунд опустіть в гарячу воду, розріжте навпіл і вичавіть сік - всього знадобиться 5 ст.л.
Часник вичавіть через часниковий прес або просто дуже дрібно порубіть.
З'єднайте лимонний сік, кетчуп, мед, соєвий соус, оливкову олію та подрібнений часник.
Курячі гомілки промийте, посоліть і поперчіть. Від маринаду відокремте 2/3 частини і залийте ним курку. Поставте в холодильник на 6 годин.
Духовку розігрійте до 180°C. У противень налийте воду і поставте його на найнижчий ярус духовки - це необхідно для збору жиру і соку. Викладіть ніжки на решітку і запікайте30-35 хвилин. Приблизно в середині готування переверніть ніжки і полийте рештою маринаду. Подавайте гарячими.