Пиріг з сьомгою і сиром фета
- 1. Борошно пшеничне — 250 г
- 2. Масло вершкове — 125 г
- 3. Яйце куряче — 2 шт.
- 4. Сіль — за смаком
- 5. Сьомга — 500 г
- 6. Сир фета — 250 г
- 7. Шпинат — 350 г
- 8. Сметана — 40 г
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Вершкове масло заморозити. Дістати масло з морозилки і натерти на тертці. Додати просіяне борошно і сіль. Перемішати, щоб вийшли крихти.
У масі зробити поглиблення, розбити туди яйце. Додати кілька столових ложок дуже холодної води і швидко замісити тісто. Тісто накрити харчовою плівкою і покласти в холодильник мінімум на 30 хвилин.
Тісто розділити на 2 пласти: 2/3 і 1/3, більший розкачати і викласти у форму. Крупно нарізати рибу. Нарізати кубиками фету. Змішати в мисці рибу, фету, шпинат. Додати сметану і сіль.
Духовку розігріти до 180 градусів. Викласти начинку на нижній пласт тіста, накрити верхнім. Поставити форму в духовку і випікати близько 80 хвилин. За 10 хвилин до кінця змастити пиріг трохи збитим яйцем.