Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь плита печінка весна › Оладки печінкові
Оладки печінкові

Оладки печінкові

Якщо подивитися, що з нутрощів тварин найбільше люблять більшість людей, то можна з упевненістю сказати, що це печінка. Мабуть, це все завдяки м'якості, яку вона має. Для нашого рецепта оладок зовсім неважливо, печінку якої тварини використовувати. Але в перевазі, звичайно, куряча. Це пов'язано з тим, що куряча печінка найм'якіша, її швидше готувати, але і вона не сильно калорійна. Подавати їх можна з гарніром, їх можна навіть просто їсти, поклавши на хліб, як бутерброд. Швидкі оладки з печінки відмінно підійдуть і для сніданку, і щоб взяти їх з собою на роботу на обід. Тобто вони завжди можуть стати відмінним перекусом.

Кількість порцій 6
Час приготування 20 хв

  1. 1. Печінка куряча — 500 г.
  2. 2. Яйце куряче — 3 шт.
  3. 3. Майонез — 2 ст. л.
  4. 4. Борошно пшеничне — 0,5 ст.
  5. 5. Сіль — 1 ч. л.
  6. 6. Перець чорний мелений — за смаком
  7. 7. Олія соняшникова — 30 мл.
  8. 8. Цибуля ріпчаста — 1 шт.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Дрібно нарізати очищену і помиту цибулю. Розігріти сковороду, додати рослинну олію, викласти цибулю. Обсмажити на середньому вогні 2-3 хвилини. Після, охолодити.

  2. Помити печінку, пропустити через м'ясорубку разом з обсмаженою цибулею.

  3. Додати в суміш яйця, майонез, сіль і перець. Ретельно перемішуючи додавати просіяне борошно.

  4. Розігріти сковороду, додати 1 ст. л. рослинної олії. У розігріту олію столовою ложкою викладати оладки. Подавати з будь-яким гарніром.