Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь соус вечеря весна › М'ятний соус з гірчицею
М'ятний соус з гірчицею

М'ятний соус з гірчицею

М'ятний соус з гірчицею - це легка, освіжаюча і швидка в приготуванні приправа. Він зовсім не складний у приготуванні, інгредієнти, що входять до його складу просто змішуються блендером до однорідного стану. Відмінно підходить до м'яса, особливо до свинини, чудово доповнює будь-яку другу страву: тефтелі, котлети тощо. Але спочатку цей соус був створений для того, щоб відтіняти і приглушати специфічний смак смаженої баранини. У соуса дуже гармонійний смак - гостро-солодкий з освіжаючою ноткою м'яти. Солодкий смак меду вдало відтіняє гострий смак гірчиці, хрону і перцю. До подачі на стіл соус зберігають у холодильнику в закритій банці.

Кількість порцій 6
Час приготування 25 хв

  1. 1. Гірчиця діжонська — 10 ч. л.
  2. 2. Мед — 100 г.
  3. 3. М'ята — 10 г.
  4. 4. Хрін тертий — 50 г.
  5. 5. Сіль — за смаком
  6. 6. Перець чорний мелений — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Гірчицю викласти у велику чашку.

  2. Обірвати листочки м'яти зі стебел і вимити їх. Потім дрібно нарізати листочки і додати в чашку з гірчицею.

  3. Потім у чашку викласти мед. Після чого посолити і поперчити за смаком.

  4. Додати 50 г. тертого хріну й блендером перебити до однорідного стану.

  5. Потім перекласти соус в банку з кришкою і прибрати в холодильник.