Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь американська зима › Мигдальне безе
Мигдальне безе

Мигдальне безе

Безе - це французький десерт. Слово "безе" походить від французького "baiser", що означає поцілунок. Дійсно за смаком безе нагадує чимось поцілунок, воно таке ж легке, солодке і приємне. Безе зазвичай роблять зі збитих з цукром і запечених яєчних білків. Існують різні рецепти приготування безе і вони дуже гарні кожен по-своєму. Але сьогодні ми вам запропонуємо приготувати мигдальне безе. Готується воно неймовірно швидко, легко і просто. У підсумку при мінімумі витрачених сил та енергії на виході ви будете мати приголомшливу солодку страву. Приготуйте таку страву до вечірнього сімейного чаювання і ви отримаєте максимум задоволення.

Кількість порцій 4
Час приготування 20 хв

  1. 1. Мигдаль — 200 г.
  2. 2. Білок яєчний — 4 шт.
  3. 3. Кориця мелена — 10 г.
  4. 4. Ванілін — 5 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Мигдаль перемолоти в блендері в порошок, викласти в миску, додати ванілін і корицю. Перемішати.

  2. Білки збити в міцну піну. Додати білки до суміші мигдалю, обережно перемішати до однорідної маси.

  3. На деко викласти тісто ложкою, поставити в духовку розігріту до 160°C, випікати до ніжно-коричневого кольору.