Середземноморський сендвіч
- 1. Булочка з розмарином — 1 шт.
- 2. Кабачок цукіні — 1 шт.
- 3. Гриби шампіньйони — 4 шт.
- 4. Баклажани — 1 шт.
- 5. Сир моцарелла — 125 г.
- 6. Оливки — 4 шт.
- 7. Майонез — 30 г.
- 8. Олія оливкова — 45 г.
- 9. Йогурт — 15 г.
- 10. Чебрець — за смаком
- 11. Сіль — за смаком
- 12. Перець чорний мелений — за смаком
- 13. Помідор — 1 шт.
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Помідор, цукіні, баклажан та гриби нарізати кружечками та полити двома столовими ложками оливкової олії. Можна додати трохи чебрецю та залишити маринуватися хвилин 10-15. Обсмажити все на грилі чи на дуже гарячій сковорідці. Дати охолонути та поставити в холодильник на півгодини.
Моцареллу нарізати товстими шматками, оливки - маленькими шматочками. Змішати майонез із йогуртом, посолити, поперчити. Булочку з розмарином (чи будь-яку іншу довгу булочку - це справа смаку) розрізати вздовж пополам та обсмажити на оливковцій олії, щоб вона стала хрусткою.
Змастити соусом із майонезу внутрішні сторони половинок булочки. На одну половинку викласти баклажан, цукіні, помідор, гриби, оливки та моцареллу, накрити другою половинку, притиснути та проколоти чотирма шпажками. Перед подачею розрізати на чотири частини.