Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь гарнір весна › Пюре з зеленого горошку з пармезаном
Пюре з зеленого горошку з пармезаном

Пюре з зеленого горошку з пармезаном

Хочете здивувати своїх близьких сьогодні? Якщо, так тоді приготуйте їм на обід або на вечерю прекрасну яскраву цікаву і неймовірно смачну страву - це пюре з зеленого горошку з пармезаном. Така страва відмінно прикрасить будь-який сумний стіл. Адже, ви тільки подивіться на його яскравий життєствердний зелений колір. Такий колір кого завгодно розвеселить і підніме настрій. Колір якось по-літньому виглядає. Тому, коли на дворі сіра осінь або сумна холодна зима обов'язково варто приготувати таке чудове пюре. І не тільки чудове, смачне, але і неймовірно корисне. У горошку міститься каротин, вітаміни А, С, Н і групи В. Горошок також багатий корисними мінералами і найбільше в ньому кальцію, сірки, магнію, заліза, фосфору, калію.

Кількість порцій 2
Час приготування 30 хв

  1. 1. Заморожений горошок — 300 г.
  2. 2. Сир Пармезан — 50 г.
  3. 3. Сметана — 550 г.
  4. 4. Часник — 1 зубчик.
  5. 5. Гілочки м'яти — за смаком
  6. 6. Сіль — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Заморожений горошок покласти в каструлю і залити водою. Каструлю поставити на вогонь і додати до неї очищений зубчик часнику.

  2. Горошок відварити до готовності і після чого відкинути на друшляк, щоб вся вода стекла.

  3. Поки вода стікає, натерти сир на дрібній тертці.

  4. Скласти горошок, сметану, сир і м'яту в чашку для блендера, посолити за смаком і ретельно перемішати до однорідного пюре.

  5. Подавати пюре можна як гарнір до м'ясних або рибних страв.