Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь день святого валентина риба обід › Багатошаровий салат з тунцем і сиром
Багатошаровий салат з тунцем і сиром

Багатошаровий салат з тунцем і сиром

Погодьтеся, багатошаровий салатик виглядає в рази ефектніше, нарядніше, ніж звичайний, і завжди зможе стати головною прикрасою Вашого святкового застілля, особливо, якщо подасте його в скляній салатниці або порційних фужерах. Як доказ – простий і швидкий рецепт багатошарового салату з тунцем і сиром. Головний акцент страви – звичайно ж, делікатесна і просто смачна рибка тунець. У нашому випадку використовується консервований тунець у власному соку (або олії). Це позбавляє Вас від зайвих турбот, пов'язаних з додатковою обробкою свіжої риби, відповідно, прискорюючи процес приготування, і в той же час робить салатик дуже ніжним, соковитим і делікатним. Переконайтеся в цьому і Ви.

Кількість порцій 4
Час приготування 40 хв

  1. 1. Тунець консервований — 240 г.
  2. 2. Сир — 160 г.
  3. 3. Огірки — 160 г.
  4. 4. Яйце куряче — 4 шт.
  5. 5. Морква — 80 г.
  6. 6. Сіль — за смаком
  7. 7. Майонез — 60 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Яйця відварити, охолодити, очистити, окремо на крупній тертці натерти білки і жовтки. Огірки помити і нарізати соломкою. Сир натерти на крупній тертці. Моркву помити, відварити до м'якості, натерти на крупній тертці або нарізати кубиками.

  2. З тунця злити рідину або масло. У салатник викласти білки і промазати майонезом. Потім тунець, огірки, моркву, сир, жовтки. Кожен шар (крім жовтків) промазувати майонезом.