Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь легкий м'ясо весна › Курячі ніжки в лимонному маслі
Курячі ніжки в лимонному маслі

Курячі ніжки в лимонному маслі

Курячі ніжки в лимонному маслі - це вельми невибаглива страва, готується дуже легко і швидко, а виходить надзвичайно смачно. Блюдо настільки просте, що його зможе приготувати навіть новачок, та й продуктів для його приготування знадобиться мінімум. Збалансоване поєднання лимонного соку з часником роблять курячі ніжки надзвичайно ароматними. Як гарнір до них чудово підійде паста або рис. Вже готову страву можна прикрасити зеленню і посипати натертою лимонною цедрою.

Кількість порцій 4
Час приготування 35 хв

  1. 1. Ніжки курячі — 8 шт.
  2. 2. Масло вершкове — 2 ст. л.
  3. 3. Часник — 1 шт.
  4. 4. Сік лимонний — 2 ст. л.
  5. 5. Сіль — за смаком
  6. 6. Перець чорний мелений — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. У невелику каструлю викласти масло вершкове, подрібнений часник і лимонний сік, поставити на невеликий вогонь, розтопити масло.

  2. Ніжки посолити і поперчити за смаком, натерти отриманим лимонним маслом.

  3. Розігріти сковороду-гриль, викласти ніжки, обсмажити з обох сторін. При цьому постійно перевертаючи і змащуючи маслом. Готувати близько 30 хвилин.

  4. Перед подачею ніжки повинні трохи охолонути.