Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь плита азіатська зима › Курка з кеш'ю по-азійськи
Курка з кеш'ю по-азійськи

Курка з кеш'ю по-азійськи

Цей дивовижний рецепт курки з кеш’ю по-азійськи відмінний початок для тих, хто хоче навчитися в домашніх умовах готувати екзотичні страви. Найкраще для смаження такої страви підійде вок, але можна готувати і в звичайній глибокій сковороді. Кришкою накривати не треба, щоб не перетворити овочі в рагу, в готовій страві овочі повинні трохи хрустіти. Варто бути обережними з дозуванням чилі перцю. Кунжутне масло надає страві справжній смак Азії. Цей класичний рецепт курки з кеш’ю по- азійськи - справжній шедевр, таке приголомшливе поєднання кольорів, смаків і ароматів як тут, більше ніде не зустріти.

Кількість порцій 2
Час приготування 30 хв

  1. 1. Грудинка куряча — 2 шт.
  2. 2. Перець болгарський червоний — 1 шт.
  3. 3. Перець болгарський зелений — 1 шт.
  4. 4. Цибуля зелена — 0,5 пучка
  5. 5. Кеш'ю — 80 г.
  6. 6. Соус соєвий — за смаком
  7. 7. Олія кунжутна — за смаком
  8. 8. Олія рослинна — за смаком
  9. 9. Часник — 5 шт.
  10. 10. Перець чилі — за смаком
  11. 11. Олія оливкова — 2 ст. л.
  12. 12. Цибуля ріпчаста — 1 шт.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Курку необхідно попередньо замаринувати в суміші оливкової олії, соєвого соусу і подрібненого часнику, протягом 1-5 годин.

  2. Курку нарізати шматочками, обсмажити в рослинній олії на сковороді до золотистої скоринки. Влити соєвий соус.

  3. Подрібнити зелену цибулю, ріпчасту цибулю нарізати півкільцями. Подрібнити часник. Перець чилі дрібно посікти. У сковороду до курки додати обидва види цибулі і болгарський перець. Обсмажити протягом 5 хвилин помішуючи. Додати часник, горіхи і чилі. Влити кунжутну олію, перемішати всі інгредієнти і готувати ще 5 хвилин.