Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь птиця зима › Курячий суп з волоськими горіхами
Курячий суп з волоськими горіхами

Курячий суп з волоськими горіхами

Ламаєте голову: що б такого новенького приготувати на перше? Цей рецепт для Вас. Курячий суп з волоськими горіхами - страва грузинської кухні, оригінальний курячий суп без звичних локшини і картоплі. Родзинка цього супчика в наявності в його складі подрібнених (бажано в ступці) волоських горіхів - дуже поживного і корисного продукту, часто використовуваного в приготуванні страв грузинської кухні. Зверніть увагу на такі незвичайні для курячого супу інгредієнти, як винний оцет і кориця. Після приготування супу потрібно дати настоятися приблизно хвилин 10 під закритою кришкою.

Кількість порцій 4
Час приготування 120 хв

  1. 1. Курка — 500 г.
  2. 2. Вершкове масло — 1 ст. л.
  3. 3. Петрушка — 5 гілочок
  4. 4. Волоські горіхи — 200 г.
  5. 5. Винний оцет — 40 мл.
  6. 6. Зелена цибуля — 4 шт.
  7. 7. Цибуля ріпчаста — 2 шт.
  8. 8. Кориця — за смаком
  9. 9. Сіль — за смаком
  10. 10. Чорний мелений перець — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Курку промити, цибулю очистити. Одну цибулину розрізати на чотири частини, не дорізаючи до кінця. Другу відкласти.

  2. З курки з розрізаною цибулею зварити бульйон. Приправити сіллю.

  3. Волоські горіхи очистити і подрібнити.

  4. Другу цибулину очистити, дрібно нарізати і обсмажити на вершковому маслі до м'якості.

  5. У бульйон покласти товчені горіхи, цибулю, спеції, оцет, січену зелень петрушки. Все закип'ятити. Посипати зеленою цибулею.