Курячі котлети з сиром.
- 1. Куряче філе (або грудинка) — 500 г
- 2. Білий хліб — 200 г
- 3. Молоко — 100 мл
- 4. Панірувальні сухарі — 200 г
- 5. Масло вершкове — 100 г
- 6. Часник (зубчики) — 1 шт
- 7. Сіль — за смаком
- 8. Чорний перець — за смаком
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Розігріти духовку до 180°С.
Нарізати хліб шматочками і покласти в миску. Додати тепле молоко. Відставити убік.
Нарізати сир невеликими прямокутниками.
Очистити курячі грудки від шкіри, помити і нарізати.
Пропустити через м'ясорубку філе, хліб і зубчик часнику.
Приправити фарш сіллю і перцем, ретельно перемішати.
Зліпити з фаршу котлети, сплющити їх і покласти в середину по шматочку сиру.
Згорнути фарш так, щоб сир залишився всередині.
Насипати сухарі в плоску миску і обваляти в них котлети.
Поставити сковорідку на вогонь і розтопити в ній масло. Покласти в гаряче масло котлети, обсмажити до золотистої скоринки (близько 3 хвилин з кожної сторони).
Дістати котлети з масла, покласти у форму для запіканки і поставити в духовку.
Запікати 15-17 хвилин, дістати з духовки і подавати з гарніром або салатом.