Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь середній печінка зима › Куряча печінка в медовій глазурі
Куряча печінка в медовій глазурі

Куряча печінка в медовій глазурі

Здавалося б, непоєднувані (але лише на перший погляд!) продукти: куряча печінка і мед в цьому рецепті поєднуються досить гармонійно. А наявність серед інгредієнтів запропонованої страви ще й яблук підсилює цю гармонію, перетворюючи "Курячу печінку в медовій глазурі" в страву, яка надовго увійде в раціон Вашої родини. І при всьому при цьому, всі три перерахованих продукти дуже корисні для здоров'я. Приготування страви не займе багато часу, що теж важливо для господині. І порада: для цього рецепта краще використовувати яблука кислих сортів.

Кількість порцій 12
Час приготування 50 хв

  1. 1. Куряча печінка — 1 кг.
  2. 2. Мед — 150 мл.
  3. 3. Коричневий цукор — 1 ст. л.
  4. 4. Яблука — 4 шт.
  5. 5. Орегано — 1 ч. л.
  6. 6. Оливкова олія — за смаком
  7. 7. Сіль — за смаком
  8. 8. Перець чорний мелений — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Печінку посолити і поперчити, обсмажити на оливковій олії до готовності. Викласти в ємність.

  2. У сковороду, де смажилася печінка, додати мед, цукор, яблука очищені і нарізані кубиками, орегано. Кип'ятити 5 хвилин на великому вогні.

  3. Повернути печінку на сковороду ще на 5 хвилин, безперервно помішуючи.