Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь мед зима › Кава медова
Кава медова

Кава медова

Кава сама по собі володіє неповторним унікальним смаком. А якщо додати до неї солодку, тягучу нотку меду - то відірватися від цього напою неможливо. Мед надає каві дуже незвичайний аромат. Виходить затишно, підбадьорливо, ароматно і зігріваюче. Ця вишукана і шляхетна медова кава, здивує своїм оригінальним смаком і зарядить відмінним настроєм на цілий день. Але особливо корисна кава з медом, коли потрібно зігрітися і зміцнити імунну систему. Подавати «каву медову» рекомендується у високому стакані хайбол, можна і гарячою, і холодною, краще без цукру.

Кількість порцій 2
Час приготування 20 хв

  1. 1. Кава чорна міцна — 300 г.
  2. 2. Мед — 2 ч. л.
  3. 3. Вершки збиті — 2 ст. л.
  4. 4. Кориця мелена — 2 щіпки
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Зварену в кавомашині каву охолодити і налити у високу склянку.

  2. Посипати подрібненим в крихту льодом, додати мед і зверху викласти збиті вершки.

  3. При подачі посипати корицею.