Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь індійська літо › Карі овочеве
Карі овочеве

Карі овочеве

Якщо ви вибрали в якості вечері овочеве каррі, то ви зробили правильний вибір. Каррі дуже легке, але разом з тим дуже корисне і поживне, а ще неймовірно смачне. Тому страва чудово підходить для вечері. А аромат у страви запаморочливий. Коли будете готувати її, всі присутні в будинку будуть зачаровані цим східним ароматом киплячої і булькаючої на плиті страви. Адже, вона прийшла до нас з індійської кухні. Страва, крім перерахованих вище переваг, має ще одну - її дуже швидко і легко готувати. Крім того, вона дуже добре підходить для вегетаріанців і тих, хто поститься, тому що не містить м'яса, а жир можна замінити на соняшникову олію. Подавати страву можна з рисом, відвареною картоплею або коржиками наан.

Кількість порцій 4
Час приготування 30 хв

  1. 1. Зелена стручкова квасоля — 250 г.
  2. 2. Картопля — 3 шт.
  3. 3. Помiдори — 3 шт.
  4. 4. Смалець — 2 ст. л.
  5. 5. Цибуля — 1 шт.
  6. 6. Часник — 1 зуб.
  7. 7. Порошок-карi — 1 ст. л.
  8. 8. Сiль — за смаком
  9. 9. Сік лимона — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Цибулю і часник дрібно нарізати і обсмажити на смальцi.

  2. Додати порошок-карі і тушкувати протягом 5 хвилин на слабкому вогні. Потім додати нарізані кубиками помідори, очищені, подрібнені стручки зеленої квасолі.

  3. Коли квасоля буде готова, додати очищену, і дрібно нарізану картоплю.

  4. Тушкувати карі до готовності. Додати сіль і сік лимона.