Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь французька сніданок весна › Канапе з шпинатних млинців з мусом з норвезької сьомги
Канапе з шпинатних млинців з мусом з норвезької сьомги

Канапе з шпинатних млинців з мусом з норвезької сьомги

Крихітні бутерброди масою всього 60 грамів і завтовшки не більше 5 см., які стали головною смачною прикрасою фуршетних і закусочних столів - це канапе. Знаменита страва, яку вперше представили нам французи. Для основи маленького бутерброда береться підсушений хлібець, а зверху кладуться будь-які поєднувані продукти, повна свобода для вашої фантазії. Дуже оригінальна закуска канапе зі шпинатних млинців з мусом із сьомги, яка дійсно доповнить святковий стіл і, до того ж, послужить стильною прикрасою. На стіл канапе подають, проколовши шпажкою, як правило для зручності, щоб не забруднитися, дотримуючись певної витонченості.

Кількість порцій 4
Час приготування 45 хв

  1. 1. Молоко — 350 мл.
  2. 2. Борошно — 200 г.
  3. 3. Цукор — 70 г.
  4. 4. Яйце — 3 шт.
  5. 5. Шпинат — 100 г.
  6. 6. Слабосолона норвезька сьомга — 200 г.
  7. 7. Олія — 50 мл.
  8. 8. Вода — 200 мл.
  9. 9. Сіль — 10 г.
  10. 10. Сир Філадельфія — 100 г.
  11. 11. Вершкове масло — 100 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Спочатку треба приготувати тісто. Для цього змішати воду, молоко, сіль, цукор, борошно і яйця. Замісити тісто.

  2. Листя шпинату помити. Помістити у блендер. Подрібнити. Додати в тісто. Ще раз вимісити.

  3. Приготувати млинці. Сьомгу подрібнити. Змішати з вершковим маслом і вершковим сиром. Намазати кожен шар млинців мусом з сьомги. Відправити до холодильника на 30 хвилин. Подавати, порізавши порційними шматочками.