Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь день святого валентина риба › Італійський салат з пасти і сьомги
Італійський салат з пасти і сьомги

Італійський салат з пасти і сьомги

Пропонуємо вашій увазі прекрасне і вишукану страву італійської кухні. Таке повноцінне блюдо стане для вашої родини просто справжнім подарунком. Воно вживається в якості самостійного блюда. Італійський салат з пасти і сьомги дуже збалансоване і корисна страва . Воно наповнить ваш організм силами та енергією. Сьомга - це в першу чергу білки для вашого організму. Омега- 3 , що міститься в сьомзі потрібна для нормального функціонування мозку , нервової та серцево- судинної системи. Макарони завдяки вмісту вуглеводів додадуть вашому організму енергії і сил. А капуста брокколі завдяки багатому хімічному складу освіжить ваш організм і наповнить його вітамінами ..

Кількість порцій 4
Час приготування 20 хв

  1. 1. Паста — 150 г.
  2. 2. Сьомга слабосолона — 150 г.
  3. 3. Олія оливкова — 20 мл.
  4. 4. Перець чорний — за смаком
  5. 5. Сіль — за смаком
  6. 6. Салат — 40 г.
  7. 7. Брокколі — 150 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Макарони відварити в підсоленій воді. Воду злити. Рибу нарізати кубиками або скибочками.

  2. Брокколі розібрати на суцвіття і відварити в підсоленій воді. Салат помити, просушити, нарвати руками.

  3. Всі інгредієнти з'єднати. Додати оливкову олію, перець і перемішати салат.