Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь обід весна › Імбирний маринад з йогурту до м'яса
Імбирний маринад з йогурту до м'яса

Імбирний маринад з йогурту до м'яса

Маринади з молочними продуктами по праву входять до п'ятірки кращих маринадів для м'яса. Маринад для м'яса з йогурту принесе користь травному тракту додатковою порцією молочнокислих бактерій, що поліпшують засвоєння їжі. У цьому рецепті в якості основних інгредієнтів маринаду пропонується використовувати натуральний йогурт і оливкове масло. А наявність у складі маринаду такої пікантної добавки, як натертий на тертці шматочок кореня свіжого імбиру внесе свою смакову нотку. Імбир за смаком не схожий ні на один продукт: у кореня цієї рослини гостро-солодкий і тонізуючий смак і запах, які тільки виграють від запропонованого в цьому рецепті поєднання з куркумою і меленим чорним перцем.

Кількість порцій 1
Час приготування 10 хв

  1. 1. Натуральний йогурт — 300 г.
  2. 2. Оливкова олія — 5 ст. л.
  3. 3. Куркума — 1.5 ч. л.
  4. 4. Мелений чорний перець — за смаком
  5. 5. Шматочок кореня свіжого імбиру — за смаком
  6. 6. Сіль — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Змішати йогурт з оливковою олією.

  2. Додати мелену куркуму, перець чорний мелений, натертий на тертці імбир і все ретельно перемішати.

  3. Залишити на 2-4 години.