Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь пасха цукор зима › Цукрова глазур
Цукрова глазур

Цукрова глазур

Цукрова глазур унікальна тим, що це кондитерський напівфабрикат. Ви можете приготувати її заздалегідь, а потім використовувати для прикраси, наприклад, тортів, пряників або тістечок. Глазур буває різних видів: шоколадна, молочна, біла. Але звичайнісінька - це цукрова, так як зробити її простіше всього, і часу вона займає дуже мало. Але при цьому її дуже часто використовують в кондитерці для прикрас. Так само і ви можете надати навіть самим звичайним печенюшкам незвичайний і красивий вигляд. Для цього достатньо трохи фантазії, вміння і бажання, щоб приготувати цукрову глазур нанести її на той чи інший продукт.

Кількість порцій 4
Час приготування 10 хв

  1. 1. Цукрова пудра — 250 г.
  2. 2. Вода — 4 ст. л.
  3. 3. Ароматизатори, барвники — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Висипати цукрову пудру в каструлю і влити теплу воду.

  2. Помішуючи дерев'яною ложкою, нагріти глазур до 40°C.

  3. Якщо глазур рідка - додати ще цукрової пудри, якщо густа - води.

  4. Приготовану глазур можна пофарбувати харчовими барвниками в будь-який колір.

  5. Після приготування глазур наносити пензликом на виріб.