Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь російська риба літо › Гусарська запіканка
Гусарська запіканка

Гусарська запіканка

Гусарська запіканка - ще один варіант приготування яловичини, причому варіант дуже цікавий, і якщо судити тільки за назвою, - старовинний. Нескладний рецепт, а в результаті - смачне, оригінально приготоване м'ясо з овочами. Особливість цієї страви - у поєднанні яловичини і приготованої для неї начинки, одним із головних інгредієнтів якої є дрібно порізаний оселедець. Вже незвично, чи не так? Роблячи розрізи на яловичині через кожні 2 см, потрібно постаратися не прорізати шматок м'яса. Утворені "кишені" щедро заповнити приготовленою начинкою. Можна перев'язати шматки м'яса шпагатом. Замість бульйону можливе використання молока, води, кефіру, сметани.

Кількість порцій 4
Час приготування 80 хв

  1. 1. Яловичина — 1 кг.
  2. 2. Цибуля — 1 шт.
  3. 3. Морква — 2 шт.
  4. 4. Оселедець свіжий — 150 г.
  5. 5. Хліб — 3 шматочки
  6. 6. Бульйон — за смаком
  7. 7. Соняшникова олія — за смаком
  8. 8. Яйце — 1 шт.
  9. 9. Перець чорний мелений — за смаком
  10. 10. Сіль — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Шматки м'яса натерти сіллю і залишити на 30 хвилин. Зняти філе з оселедця.

  2. Дрібно порізати цибулю, моркву, оселедець, але не змішувати.

  3. Підсмажити до золотистого кольору моркву і цибулю на олії.

  4. З'єднати разом оселедець, пасеровку, яйце, хлібний м'якуш, додати сіль і перець. Добре перемішати.

  5. На м'ясі зробити поздовжні розрізи через кожні 2 см.

  6. У ці розрізи помістити начинку. На дно форми покласти овочі, які вам подобаються, і залити їх бульйоном.

  7. Укласти зверху м'ясо і поставити на 50 хвилин в духовку при температурі 150°C. Після дістати м'ясо і обсмажити на олії.