Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь другі страви зима › Риба хокі, запечена з травами
Риба хокі, запечена з травами

Риба хокі, запечена з травами

Риба хокі - це морська риба. Риба дуже цінна, завдяки високому вмісту мінеральних речовин. Особливу увагу слід приділити вмісту йоду в даній рибі. Йод життєво необхідний для підтримки повноцінного функціонування нашого організму. Дана риба особливо хороша для підтримки імунітету, бо містить дуже багато вітамінів. Вона також дуже добре виводить токсини з організму. Тому для тих, хто хоче харчуватися правильно пропонуємо запекти дану рибу з травами. М'ясо риби виходить м'яке, ніжне, ароматне, пряне, соковите і при термічній обробці воно не розвалюється, зберігає свою форму. І чим ще хороша дана риба, що в ній немає дрібних кісточок, є тільки хребцева кістка.

Кількість порцій 4
Час приготування 40 хв

  1. 1. Морожене філе хокі — 525 г.
  2. 2. Лимон — 1 шт.
  3. 3. Панірувальні сухарі — 160 г.
  4. 4. Приправа для риби — 0,25 ч. л.
  5. 5. Песто — 3 ст. л.
  6. 6. Грецькі горіхи — 160 г.
  7. 7. Петрушка — 3 ст. л.
  8. 8. Часник — 8 зубчиків
  9. 9. Картопля — 500 г.
  10. 10. Помідори черрі — 200 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Філе хокі порізати на середні шматочки. Далі рибу викласти на деко, яке застелене фольгою.

  2. Розрізати лимон навпіл і на кожен шматок риби видавити трохи цедри.

  3. Змішати сухарі з приправою, песто, горіхами, цедрою лимона і петрушкою. Потім цю суміш акуратно викласти на рибу.

  4. Очистити часник і разом із рибою укласти на деко.

  5. Запікати рибу в духовці, попередньо розігрітій до 190°С, близько 20-25 хвилин, поки риба не стане золотистою.

  6. Таку страву найкраще подавати з товченою картоплею і помідорами.