Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь легкий європейська › Гарячий масляний ром зі спеціями
Гарячий масляний ром зі спеціями

Гарячий масляний ром зі спеціями

Ром часто використовується для створення делікатесних десертів і кондитерських виробів. Для приготування коктейлів в основному використовується світлий ром, зі слабким смаком і тонким ароматом. Ром є міцним спиртним напоєм, який створюють шляхом перегонки цукрового очерету і бродіння. До складу рома входять мінеральні речовини, а також глюкоза, декстрин і мальтоза. Цей напій справляє позитивний вплив на травний процес, допомагає зняти втому, а в холодні дні ефективно зігріває. Кориця, гвоздика, цедра, мускатний горіх не тільки допомагають зробити смак напою оригінальніше, але й надають неповторний аромат.

Кількість порцій 1
Час приготування 20 хв

  1. 1. Цукор коричневий — 1 ч. л.
  2. 2. Цедра лимонна — 0,25 ч. л.
  3. 3. Кориця мелена — за смаком
  4. 4. Гвоздика мелена — за смаком
  5. 5. Горіх мускатний мелений — за смаком
  6. 6. Ром білий — 50 мл.
  7. 7. Вода — за смаком
  8. 8. Масло вершкове — 1 ч. л.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Стакан для майбутнього напою ополоснути окропом, для того, щоб він встиг нагрітися.

  2. Покласти в стакан цукор, корицю, цедру, гвоздику, мускатний горіх.

  3. Залити в стакан ром і за смаком гарячу воду.

  4. Зверху викласти шматочок вершкового масла. Подавати відразу ж.