Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь випічка сніданок весна › Геркулесовий пиріг із фундуком
Геркулесовий пиріг із фундуком

Геркулесовий пиріг із фундуком

Геркулесовий пиріг із фундуком по праву можна назвати смачною і здоровою їжею. У величезній користі вівсяних пластівців для організму людини ніхто не сумнівається. Геркулес - один із небагатьох продуктів, що практично не мають протипоказань. А такі інгредієнти запропонованого пирога, як мед, сухофрукти та фундук містять колосальний набір вітамінів і мікроелементів. Швидкий у приготуванні, корисний, смачний, оригінальний - це далеко не всі характеристики нашого геркулесового пирога. Приготуйте самі і поділіться рецептом із подругою, в результаті задоволеними залишаться всі.

Кількість порцій 4
Час приготування 40 хв

  1. 1. Масло вершкове — 150 г.
  2. 2. Цукор коричневий — 75 г.
  3. 3. Мед — 3 ст. л.
  4. 4. Геркулес — 250 г.
  5. 5. Сухофрукти — 170 г.
  6. 6. Фундук — 50 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Змішати в каструлі цукор, мед і вершкове масло. Поставити на маленький вогонь, варити постійно помішуючи, поки масло з цукром не розчиняться.

  2. Прибрати з вогню каструлю, додати геркулес і сухофрукти, а також подрібнений фундук.

  3. Змастити форму для випікання маслом, викласти суміш з каструлі, розподілити по всій поверхні форми. Випікати в попередньо розігрітій до 180ºС духовці протягом 20-25 хвилин.

  4. Дістати готовий пиріг із духовки, остудити протягом 5 хвилин, не витягуючи з форми, після ножем залишити на поверхні пирога кілька смуг по вертикалі і горизонталі. Дати охолонути пирогу до кінця, потім розламати по лініях ножа.