Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Галушки

Галушки

Галушки - дуже популярна страва українського походження, яка має своїх прихильників і на Україні, і за її межами. Історія цієї страви налічує декілька століть. В кожній місцевості України свої секрети приготування галушок. Але найбіш популярні - полтавські галушки. Ми пропонуємо вам свій рецепт страви. Добавляємо в тісто кисломолочний сир, яйця, крахмаль і сметану. Пухкі сніжно-білого кольору галушки поливаємо сметаною, розтопленим вершковим маслом, додаємо варення і... Смачного! Подаємо і як десерт, і, як окрему страву. Галушки, приготовлені за нашим рецептом, знайдуть своїх прихильників і серед дорослих, і серед малечі.

Кількість порцій 4
Час приготування 40 хв

  1. 1. Кисломолочний сир — 600 г.
  2. 2. Яйце куряче — 3 шт.
  3. 3. Борошно пшеничне — 60 г.
  4. 4. Крохмаль картопляний — 20 г.
  5. 5. Сметана — 40 г.
  6. 6. Сіль — за смаком
  7. 7. Масло вершкове — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Змішати в мисці сир, сметану, борошно, яйця і крохмаль. Ретельно замісити, скачати кульки.

  2. Налити в каструлю воду, довести до кипіння, додати кульки, варити поки вони не спливуть.

  3. При подачі, полити зверху на готові галушки розтоплене вершкове масло і сметану, додати варення.