Смажені свинячі реберця
- 1. М'ясо (свинячі ребра) — 1,2 кг.
- 2. Олія — 60 г.
- 3. Мед — 45 г.
- 4. Гірчиця — 15 г.
- 5. Кетчуп — 45 г.
- 6. Соєвий соус — 30 г.
- 7. Апельсиновий сік — 100 мл.
- 8. Перець чорний мелений — за смаком
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
У мисці змішати складові маринаду (мед, гірчицю, кетчуп, соєвий соус), додати 3 столові ложки олії, розмішати. В кінці вилити цитрусовий сік. Ще раз перемішати до однорідності. Свинячі ребра промити, злегка обсушити та розрізати між ребрами. Покласти м'ясо до миски, накрити плівкою та струснути кілька разів, щоб маринад обволік всі шматочки рівномірно.
Затягнуту плівкою миску поставити в холодильник на 2 години. Непогано, якщо є можливість кілька разів струснути ребра, поки вони маринуються. За годину до готування миску поставити на стіл для зігрівання до кімнатної температури. Сковорідку розігріти на сильному вогні, налити трохи олії. З ребер столовим ножем зняти зайвий маринад та обсмажити (без кришки) з двох сторін, щоб на м'ясі утворювалася скоринка.
Отримавши необхідну рум'яну скоринку, зменшити вогонь та під кришкою смажити ребра до готовності, перевертаючи з однієї сторони на іншу. Все це займає 7 хвилин від початку смаження. Якщо ж м'ясо не дуже вдале, і після смаження воно важко протикається виделкою, то потрібно додати в сковорідку трохи маринаду та теплої води і протушкувати м'ясо хвилин 15.