Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь французька зима › Французькі тости з карамелізованим бананом і кленовим сиропом
Французькі тости з карамелізованим бананом і кленовим сиропом

Французькі тости з карамелізованим бананом і кленовим сиропом

Такий десерт - це гідна альтернатива всім іншим солодощам. Смачні хрусткі французькі тости з солодким карамелізованим бананом, политі кленовим сиропом - це дійсно щось незвичайне. До слова сказати, перша письмова згадка про кленовий сироп відноситься до 1760 року. Кленовий сироп, як виявилося, не тільки солодкі ласощі, але й неймовірно корисний продукт. Він містить у великій кількості натрій, марганець, залізо, магній, кальцій, фосфор, цинк, весь комплекс вітамінів В, тіамін. Також він містить антиоксиданти, які допомагають боротися з серцевими захворюваннями. Основними виробниками цього корисного чудо-продукту є Канада та США.

Кількість порцій 2
Час приготування 15 хв

  1. 1. Яйця — 2 шт.
  2. 2. Ванільний екстракт — 1 ч. л.
  3. 3. Вершки (не жирні) — 2 ст. л.
  4. 4. Вершкове масло — 30 г.
  5. 5. Банан — 1 шт.
  6. 6. Бріош (або солодка булка) — 4 шмат.
  7. 7. Кленовий сироп — 20 мл.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Збити яйця з вершками і ваніллю.

  2. Нагріти масло в сковорідці, коли масло нагріється занурити шматок булочки в яєчну суміш, покласти на сковорідку та обсмажити до золотистого кольору. Підсмажити всі шматки булки.

  3. Потім потрібно карамелізувати банан, для цього в сковорідці розігріти масло з цукром і обсмажити невеликі шматочки бананів по 30 секунд з обох сторін.

  4. Потім, покласти по 2 грінки на тарілку, зверху покласти карамелізований банан і побризкати кленовим сиропом.