Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь легкий грецька весна › Риба по-грецьки
Риба по-грецьки

Риба по-грецьки

У просторах інтернету під однією і тією ж назвою "Риба по-грецьки" мирно сусідствують зовсім різні рецепти. Який з цих рецептів має більше відношення до грецької кухні, сказати складно. Ось і запропонований рецепт претендує на назву "Риба по-грецьки". Є впевненість лише в тому, що рибка за цим рецептом виходить дуже смачною, апетитно виглядає і приготування її не відніме у Вас багато часу. А той факт, що страва з риби дуже корисна, ніким не ставиться під сумнів, бо риба по праву вважається унікальним і незамінним для здоров'я продуктом, джерелом легкозасвоюваного білка, найцінніших мікроелементів і вітамінів.

Кількість порцій 4
Час приготування 35 хв

  1. 1. Рибне філе — 500 г.
  2. 2. Яйця — 3 шт.
  3. 3. Цибуля — 2 шт.
  4. 4. Помідори — 2 шт.
  5. 5. Майонез — 100 г.
  6. 6. Сіль — за смаком
  7. 7. Перець чорний мелений — за смаком
  8. 8. Сир твердий — 100 г.
  9. 9. Соняшникова олія — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Рибу порізати на порційні шматки і обсмажити на сковороді.

  2. Зварити яйця. Обсмажити на соняшниковій олії нарізану кільцями цибулю.

  3. На шматок риби викласти варене яйце, порізане скибочками. Зверху кільце помідора, потім цибулю, додати сіль і перець

  4. Полити майонезом, посипати тертим сиром, прогріти ще 5 хвилин.