Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь овочі весна › Фінський суп
Фінський суп

Фінський суп

Страви фінської кухні рідко готують в інших країнах. А даремно. Цей смачний супчик заслуговує Вашої уваги. Готується він дуже швидко і просто. Смачний, наваристий суп стане справжньою знахідкою для господинь, які не бажають витрачати багато часу на приготування. Традиційно цю страву готують з оленячого фаршу. М'ясо оленя дуже соковите і цінується за свій незвичайний смак. Однак, перегравши на свій манер, можете взяти будь-який інший фарш (лосиний, яловичий, свинячий, курячий). Це ні в якому разі не зіпсує страву. Обсмажуючи фарш з овочами, можете додати ягоди ялівцю і трохи розмарину. Ароматні прянощі підкреслять ніжний смак м'яса.

Кількість порцій 5
Час приготування 30 хв

  1. 1. Фарш м'ясний — 300 г.
  2. 2. Картопля — 4 шт.
  3. 3. Морква — 2 шт.
  4. 4. Селера — 200 г.
  5. 5. Перець горошок — за смаком
  6. 6. Лавровий лист — 2 шт.
  7. 7. Соняшникова олія — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Фарш обсмажити, додати цибулю, моркву і всі інші овочі, крім картоплі.

  2. Додати 2 лаврових листка, кілька горошин чорного перцю. Обсмажити все разом 2 хвилини, налити води, щоб покрило все і варити 5 хвилин.

  3. Додати картоплю з фаршем. Долити води до потрібної густоти, варити 15 хвилин.