Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь європейська гриби весна › Фарширована цибуля-порей
Фарширована цибуля-порей

Фарширована цибуля-порей

Соковита м'ясна начинка з грибами в хрусткій трубочці цибулі-порей з апетитним сиром, запеченим до золотистої скоринки. Що може бути смачніше? Приготуйте фаршировану цибулю-порей і переконайтеся в цьому самі. У порівнянні зі звичайною ріпчастою цибулею цибуля-порей вигідно відрізняється більш ніжним смаком і меншою гіркотою. У зв'язку з цим страви з даного овоча широко поширені і користуються популярністю в багатьох кухнях світу. Широкі стебла дозволяють фарширувати його різними начинками, запікати в духовці, тушкувати. До того ж, цибуля-порей має властивості накопичувати вітамін С, що робить її дуже корисною при тривалому зберіганні.

Кількість порцій 5
Час приготування 60 хв

  1. 1. Цибуля-порей — 3 стебла
  2. 2. Фарш (будь-який) — 300 г.
  3. 3. Гриби — 150 г.
  4. 4. Сир — 100 г.
  5. 5. Зелень — за смаком
  6. 6. Сіль — за смаком
  7. 7. Чорний мелений перець — за смаком
  8. 8. Соняшникова олія — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Стебла цибулі-порей нарізати шматочками завдовжки близько 5 см.

  2. Акуратно, чайною ложкою вийняти середину зі шматочків стебел і дрібно її нарізати.

  3. Гриби і зелень також дрібно нарізати.

  4. Сир натерти на дрібній тертці.

  5. На сковороді на рослинній олії злегка обсмажити подрібнену серцевину цибулі-порей.

  6. Потім до неї додати фарш і смажити так близько 10 хвилин.

  7. Далі додати гриби, сіль і перець за смаком. Перемішати і ще смажити близько 10 хвилин.

  8. Додати зелень, добре все перемішати і прибрати з вогню. Залишити на хвилин 10 охолонути.

  9. Готовою сумішшю нафарширувати стебла цибулі-порей. Потім викласти їх у форму для випікання.

  10. Засипати тертим сиром і поставити форму в розігріту до 180°С духовку. Запікати близько 15-20 хвилин.