Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь легкий плита › Баклажани з грецькими горіхами
Баклажани з грецькими горіхами

Баклажани з грецькими горіхами

Раді представити вашій увазі рецепт прекрасної страви під назвою "Баклажани з грецькими горіхами". Страва дуже оригінальна. Вона стане відмінною закускою на вашому святковому столі. Завдяки вмісту таких цінних у кулінарному сенсі слова продуктів, як волоські горіхи і баклажани ви зможете отримати максимальну вигоду від цієї страви. Волоські горіхи, до речі, вживати дуже корисно для того, щоб запобігти авітамінозу. А ще їх корисно їсти при нестачі в організмі солей кобальту і заліза. А баклажани містять велику кількість клітковини, яка допомагає виводити з організму зайву рідину разом зі шлаками. Ось таку корисну страву ми вам пропонуємо приготувати.

Кількість порцій 8
Час приготування 60 хв

  1. 1. Баклажани — 2 шт.
  2. 2. Грецькі горіхи — 150 г.
  3. 3. Часник — 1 зубчик
  4. 4. Майонез — за смаком
  5. 5. Сіль — за смаком
  6. 6. Соняшникова олія — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Баклажани нарізати кружечками, товщиною не більше 1 см.

  2. Покласти їх у миску і посолити за смаком. Залишити їх на 30 хвилин.

  3. Тим часом подрібнити горіхи. До горіхів додати зубчик часнику, пропущений через прес і за смаком майонез. Все ретельно перемішати до однорідної "каші".

  4. Просолені баклажани промити під холодною водою. Потім обсмажити їх на сковороді, з двох сторін, до золотистого кольору.

  5. Після чого викласти баклажани на паперовий рушник, щоб прибрати надлишки масла.

  6. На кожен кружечок баклажана покласти горіхову масу і вирівняти. Готову страву поставити на 1-2 години в холодильник і можна подавати.