Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь плита другі страви › Егга - омлет з кабачками та цибулею по-арабськи
Егга - омлет з кабачками та цибулею по-арабськи

Егга - омлет з кабачками та цибулею по-арабськи

У кожної народності є свій фірмовий рецепт приготування яєць. І кожен називає по-своєму страви зі збитими яйцями. Сьогодні ми навчимо вас готувати егга - омлет з кабачками та цибулею по-арабськи. Це дуже смачна страва. Кабачки роблять яйця дуже ніжними і м'якими. Омлет можна приготувати в якості легкого ланчу, вечері або сніданку. Адже приготувавши страву егга - омлет з кабачками та цибулею по-арабськи, ви отримаєте не тільки смачний і поживний сніданок, а й ще дуже корисний. Так як кабачки володіють великою кількістю корисних речовин і вітамінів, а в яйцях міститься дуже велика кількість білка. Подавати страву можна з салатом або з овочами. Приємного апетиту!

Кількість порцій 4
Час приготування 20 хв

  1. 1. Олія оливкова — 4 ст. л.
  2. 2. Цибуля — 2 шт.
  3. 3. Кабачок — 1 шт.
  4. 4. Яйця — 4 шт.
  5. 5. Молоко — 4 ст. л.
  6. 6. Часник — 2 зуб.
  7. 7. Петрушка (або кінза) — 4 ст. л.
  8. 8. Кріп — 2 ст. л.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Цибулю нарізати тоненькими кільцями і помішуючи, обсмажити на сковороді. Додати часник і продовжити смажити до моменту, поки цибуля не стане золотавого кольору.

  2. Потім збити яйця з молоком, додати дрібно порізані трави і готову цибулю.

  3. Кабачок нарізати скибочками й обсмажити. Коли кабачок буде готовий додати його в яєчну суміш.

  4. Влити олію в сковорідку. Потім влити в сковорідку яєчну суміш з кабачком. Потрібно рівномірно розподілити кабачки.

  5. Омлет буде готовий приблизно через 8-10 хвилин.

  6. Розігріти гриль. Поставити сковорідку під гриль і готувати омлет до загустіння.