Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь м'ясо зима › Стегенця в карамельній скоринці
Стегенця в карамельній скоринці

Стегенця в карамельній скоринці

Представляємо вашій увазі досить простий метод приготування стегенець, але непростих стегенець, а в карамельної скоринці. Цей рецепт дійсно дуже легкий. Причому смак страви вас здивує. Найголовніше, страва є економною, так як при її приготуванні вам не знадобиться багато продуктів. Все, що вам потрібно - це курячі стегенця, спеції, а ще трохи зусиль. Отже, ви зможете отримати ці чудові хрусткі і трошки солодкуваті стегенця. Ми б навіть сказали, що вони виходять не зовсім солодкими, а тільки мають трохи вловимий солодкуватий післясмак. Таким чином, ви зможете порадувати ваших рідних не зовсім звичайними стегенцями. І вони, будьте впевнені, точно не відмовляться від такої страви.

Кількість порцій 2
Час приготування 55 хв

  1. 1. Стегенця — 2 шт.
  2. 2. Цукор — 1 ч. л.
  3. 3. Вода — 4 ст. л.
  4. 4. Сіль — за смаком
  5. 5. Перець чорний мелений — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Для приготування карамелі суху сковороду поставити на вогонь і насипати цукор.

  2. Плавити цукор, не перемішувати.

  3. Коли цукор стане коричневим - влити воду.

  4. Стегенця посолити, поперчити за смаком і викласти в ємність.

  5. Рівномірно полити їх отриманою карамельною водою.

  6. Поставити стегенця в розігріту до 200°C духовку. Готувати 40 хвилин до повної готовності м'яса і золотої скоринки.