Сирна запіканка зі сливами
- 1. Сир знежирений — 200 г
- 2. Яйце куряче — 1 шт.
- 3. Крупа манна — 30 г
- 4. Цукор — 60 г
- 5. Сода — 3 г
- 6. Сливи — 200 г
- 7. Ваніль — 3 г
- 8. Йогурт без добавок — 100 мл
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Якщо сир зернистий, то протерти його через сито. Яйце збити з 2 ложками цукру до білого кольору. Додати до яєць манку, ваніль, соду. Тісто по консистенції має бути як сметана.
Духовку розігріти до 180 градусів. Форму змастити маслом. Вилити у форму сирну суміш. Поставити форму в духовку і випікати близько 25-30 хвилин. Дістати запіканку з духовки і трохи охолодити.
Сливи помити, розрізати на половинки або четвертинки і видалити кісточки. У сковороду додати 2 ложки цукру, половину загальної кількості слив і смажити на невеликому вогні близько 10 хвилин. Дістати сливи і викласти на тарілку. Другу половину слив подрібнити в блендері до стану пюре і додати його до сиропу в сковороді. Тушкувати близько 5 хвилин, потім трохи охолодити і змішати з половинками слив.
Запіканку розрізати на порційні шматочки. Подавати трохи теплою, розклавши на тарілки, зі сливами та сливовим соусом. За бажанням можна прикрасити йогуртом, а зубочисткою зробити візерунок.