Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь європейська вегетаріанські страви › Салат з капусти в південному стилі
Салат з капусти в південному стилі

Салат з капусти в південному стилі

Багатьом відомий і досить простий салат з білокачанної капусти. Його часто можна зустріти в їдальнях, кафе і ресторанах. Але ж ви ніколи не замислювалися, чому він такий популярний? По-перше, вітаміни. У цьому салаті їх просто величезна кількість, особливо вітаміну С. Тому особливо на нього варто звернути увагу взимку, коли для нашого імунітету необхідний цей вітамін. По-друге, таке овочеве поєднання чудово підходить як гарнір до м'яса, птиці та риби. У салат також можна додати будь-яку зелень, а соус замінити на поєднання лимонного соку, оцту і оливкової олії. Загалом, не салат, а море користі і мінімум зусиль.

Кількість порцій 4
Час приготування 15 хв

  1. 1. Капуста білокачанна — 300 г.
  2. 2. Цибуля — 120 г.
  3. 3. Морква — 120 г.
  4. 4. Цукор — 20 г.
  5. 5. Майонез — 70 г.
  6. 6. Оцет бальзамічний — 5 мл.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Капусту помити, зняти верхні листки, а потім дрібно нашаткувати. Моркву помити і натерти на крупній тертці. Цибулю очистити від лушпиння і нарізати півкільцями.

  2. Всі інгредієнти з'єднати. Змішати цукор, майонез і оцет. Додати соус і перемішати салат.