Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Кавове печиво

Кавове печиво

Напевно, кожен балував себе вранці самим збадьорюючим і міцним напоєм - кавою. Її ароматний запах допомагає підбадьоритися, активізувати імунну систему, і також кава підвищує настрій. А чи знаєте ви, що каву можна використовувати у приготуванні різноманітних страв. Якщо вам ще не доводилося куштувати кавову випічку, тоді у вас є унікальна можливість це зробити саме зараз. Пропонуємо зупинитися на солодкій і ароматній страві - "Кавове печиво". І не забудьте порадувати знайомих, і рідних за чашкою улюбленого напою, цими солодкими ласощами. Відмінний варіант святкового кавового десерту!

Кількість порцій 9
Час приготування 90 хв

  1. 1. Борошно — 2 ст.
  2. 2. Вершкове масло — 200 г.
  3. 3. Цукор — 100 г.
  4. 4. Розчинна кава — 1 ст. л.
  5. 5. Сіль — ¼ ч. л.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Цукор збити з розм'якшеним маслом. Як тільки масло збилося, додати розчинну каву, щіпку солі і ще раз на невисокій швидкості збити міксером. З'єднати суміш з мукою і замісити тісто. Якщо тісто добре не ліпитиметься, можна додати 1 ст. води.

  2. Загорнути готове тісто в папір для випічки і помістити в холодильник на 45 хв. Дістати з холодильника і не виймаючи тісто з паперу розкачати качалкою. Товщина коржа  має бути приблизно 0,5 см. Доки тісто не охолонуло, за допомогою чарки вирізати печиво.

  3. На деко помістити папір, в якому було тісто (можна не змащувати, оскільки він промаслився тістом). Помістити в духовку і випікати 15 хв. Температура для випічки печива має бути 180°C градусів.