Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь українська весна › Котлети з краснопірки
Котлети з краснопірки

Котлети з краснопірки

Краснопірка дуже смачна риба, але неймовірно кістлява і її потрібно вміти готувати. М'якоть краснопірки нежирна, але має своєрідний смак. Риба дуже багата вітамінами, фосфором і хромом. Через своєрідний смак над краснопіркою потрібно попрацювати, щоб отримати смачну страву. Але якщо правильно приготувати цю рибу, то їй буде сама найвища похвала. М'ясо краснопірки містить малу кількість жиру, тому її включають в дієтичне меню. А щоб прибрати своєрідний запах і поліпшити смак м'якоті, рибу можна промити в міцному розчині солі. Найпопулярніша страва з краснопірки - це котлети. Вони виходять ніжними і смачними. Тому давайте приготуємо ці чудові котлети з краснопірки.

Кількість порцій 10
Час приготування 45 хв

  1. 1. Філе риби — 1,5 кг.
  2. 2. Цибуля — 2 шт.
  3. 3. Картопля — 1 шт.
  4. 4. Хліб — 1 шматочок
  5. 5. Молоко — 2 ст. л.
  6. 6. Яйце — 1 шт.
  7. 7. Сухий базилік — 0,5 ч. л.
  8. 8. Сіль — 0,5 ч. л.
  9. 9. Перець — 0,5 ч. л..
  10. 10. Соняшникова олія — 2 ст. л.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Почистити рибу. Пропустити через м'ясорубку рибне філе, сиру картоплину, цибулю і розмочений у молоці м'якуш хліба.

  2. У фарш вбити сире яйце, посолити, поперчити, додати сухий базилік і перемішати.

  3. Сформувати котлети. Розігріти олію на сковороді, і смажити котлети на помірному вогні до появи рум'яної скоринки.