Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь європейська овочі › Курка в перцях
Курка в перцях

Курка в перцях

Курка - це, напевно, найпоширеніше м'ясо з усіх видів домашніх птахів. Це пов'язано з тим, що вона готується швидше за все, а її м'ясо дуже ніжне і м'яке. Тому й існує так багато рецептів приготування курки. Щоб ви могли урізноманітнити свій раціон. Якщо ж і ви - прихильник цього виду м'яса, то вам точно сподобається цей наш рецепт. Запечена курка - найкращий варіант для приготування, тому що під час запікання зберігається всі її корисні речовини, які так необхідні нашому організму. При цьому ще й виходить соковита корочка на м'ясі, яку люблять і дорослі, і діти. Чудова страва для посиденьок в колі см'ї. Так що приємного апетиту!

Кількість порцій 10
Час приготування 60 хв

  1. 1. Курячі стегна — 1200 г.
  2. 2. Цибуля — 2 шт.
  3. 3. Перець болгарський — 2 шт.
  4. 4. Часник — 2 зубчика
  5. 5. Помідори у власному соку — 350 г.
  6. 6. Сіль — за смаком
  7. 7. Перець чорний мелений — за смаком
  8. 8. Розмарин — 3 веточки
  9. 9. Соняшникова олія — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Перець очистити. Половину одного перцю нарізати кубиками, а другу половину соломкою. Таким чином нарізати весь.

  2. Помідор нарізати кубиками, цибулю півкільцями і дрібно нарізати часник.

  3. Курку обсмажити на соняшниковій олії по 5 хвилин з двох сторін. Додати сіль, перець. Викласти у форму для запікання.

  4. Обсмажити в олії з під курки цибулю із часником. Додати кубики перців і помідор. Смажити 5 хвилин.

  5. Залити соусом курку і посипати січеним розмарином.

  6. Випікати при 200°C 15 хвилин. Викласти перець соломкою. Повернути в духовку на 30 хвилин.