Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь французька весна › Курячий бульйон із рисом
Курячий бульйон із рисом

Курячий бульйон із рисом

Думаємо, рецепт курячого бульйону сподобається всім тим, хто віддає перевагу дієтичним супчикам. Тут тільки корисний білок, які міститься в курці, та рис, який в розумних порціях теж досить дієтичний. Овочі надають особливого смаку бульйону, роблять його більш насиченим. Не забувайте і про корисні властивості, які несуть в собі всі інгредієнти. Адже тут немає жодного, який б не збагачував бульйон корисними компонентами. Як було вже сказано вище, курка - це джерело білка. Тобто вона досить дієтична, але при цьому дуже смачна і легка. Тому і їсти її можна навіть на вечерю. Якщо ж вам хочеться більш ситного бульйону, тоді можна додати свинину чи яловичину.

Кількість порцій 4
Час приготування 60 хв

  1. 1. Цибуля ріпчаста — 1 шт.
  2. 2. М'ясо (курка) — 1 шт.
  3. 3. Морква — 1 шт.
  4. 4. Перець чорний мелений — за смаком
  5. 5. Сіль — за смаком
  6. 6. Кріп — за смаком
  7. 7. Рис — 150 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Натерти на великій тертці моркву. В киплячу воду покласти курку, цілу цибулину та підготовлену моркву, сіль та чорний мелений перець за смаком. Зварити наваристий бульйон.

  2. Окремо в підсоленій воді відварити рис. Потім його потрібно промити та знову висипати в кастрюлю. Курку витягнути з бульйону, розділити на невеликі шматки.

  3. По тарілкам розкласти порціями рис, залити гарячим бульйоном і в кожну тарілку додати по шматочку курки. Посипати зеленню. В цій страві кріп прийнятніший за петрушку.