Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь європейська м'ясо › Курячі шніцелі
Курячі шніцелі

Курячі шніцелі

Пропонуємо вам простий рецепт курячих шніцелів. Ці найніжніші відбивні з курячого м'яса, в красивій скоринці з панірувальних сухарів можуть здивувати вас сьогодні своїм смаком. Курячі шніцелі можуть стати відмінним рішенням для ситного обіду. До того ж, подавати їх можна з будь-яким гарніром. Овочеві гарніри підкреслять ніжність курячого м'яса, а круп'яні і картопляні гарніри зроблять їх більш ситними. Для того, щоб правильно харчуватися не потрібно багато часу, сил і грошей, достатньо лише знати, де можна знайти легкі і доступні рецепти приготування страв. Як у нашому прикладі, шніцелі готуються дуже швидко, і тим не менше ви принесете величезну користь вашому організму.

Кількість порцій 2
Час приготування 30 хв

  1. 1. Куряча грудка — 1 шт.
  2. 2. Яйця — 3 шт.
  3. 3. Сухарі панірувальні — 200 г.
  4. 4. Сіль — за смаком
  5. 5. Соняшникова олія — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Взяти курячу грудку і розрізати її широким ножем на поздовжні частини, так, щоб вийшли тонкі шматочки.

  2. Кожен з отриманих шматочків, необхідно гарненько відбити, щоб вони набули форми шніцелів.

  3. У невелику миску розбити яйця і гарненько збити виделкою, при цьому за смаком підсолити. Після чого поставити сковороду з невеликою кількістю олії на вогонь.

  4. Кожен відбитий шматочок  необхідно гарненько обваляти в панірувальних сухарях. І потім з обох сторін гарненько вмочити їх в яйцях.

  5. Після чого отримані шніцелі обсмажити на розігрітій сковороді приблизно по 2 хвилини з кожного боку.