Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь плита весна › Куряча печінка з виноградом
Куряча печінка з виноградом

Куряча печінка з виноградом

Куряча печінка - простий і доступний продукт, який дуже широко використовується в кулінарії. Це універсальний м'ясний інгредієнт, що чудово поєднується як з кислими, так і з солодкими і солоними продуктами. Печінка курки неймовірно ніжна і соковита. Приготувавши її за даним оригінальним рецептом, ви отримаєте надзвичайно смачне, ситне і поживне блюдо. До того ж воно вийде низькокалорійним, тому чудово підійде і для дієтичного меню. Не варто забувати, що куряча печінка дуже корисна, вона містить вітаміни груп А, B і C, легко засвоюваний білок, залізо, фолієву кислоту і селен.

Кількість порцій 2
Час приготування 20 хв

  1. 1. Куряча печінка — 300 г.
  2. 2. Виноград — 200 г.
  3. 3. Листя салату — 200 г.
  4. 4. Часник — 2 зубчики
  5. 5. Оливкова олія — 4 ст. л.
  6. 6. Лимонний сік — 1 ч. л.
  7. 7. Сіль — за смаком
  8. 8. Чорний мелений перець — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Натерти на тертці часник і розвести з оливковою олією. Печінку посолити і поперчити. Обсмажити в 1 ст. л. олії 5 хвилин.

  2. Крупно порвати салат. Викласти на блюдо, скропити лимонним соком.

  3. Викласти печінку на салат. Додати виноград і полити часниковим маслом.