Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь вечеря літо › Курячі ніжки в мішечку
Курячі ніжки в мішечку

Курячі ніжки в мішечку

Курячі ніжки в мішечку – одна із найоригінальніших страв з курятини. Важко знайти страву більш цікаву. Це не просто звична страва, це ціла високохудожня композиція, в котрій продумані абсолютно усі деталі для того, щоб у результаті ми отримали неперевершений шедевр. Не виключено також і те, що спочатку, вам може здатися, що не володіючи спеціальними навичками, ви не впораєтеся, або ж сам процес займе багато часу, але ж насправді ми маємо набагато простішу ситуацію. Головне слідувати за попередньо прописаною інструкцією та мати натхнення. А тепер на мить уявіть, як здивуються ваші гості, коли ви презентуватимете це чудо, що заслуговує овацій.

Кількість порцій 6
Час приготування 40 хв

  1. 1. Гомілка куряча — 6 шт.
  2. 2. Листкове тісто — 500 г.
  3. 3. Баклажани — 4 шт.
  4. 4. Печериці — 350 г.
  5. 5. Цибуля — 2 шт.
  6. 6. Сіль — за смаком
  7. 7. Чорний мелений перець — за смаком
  8. 8. Соняшникова олія — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Подрібнити цибулю, баклажани і гриби. На соняшниковій олії смажити цибулю, баклажани і потім гриби, обсмажувати хвилин 15. Далі обсмажити курячі ніжки, посолити і поперчити їх.

  2. Розкачати листкове тісто і нарізати квадратиками, із залишків зробити круглі коржі. На квадратик покласти корж (це робиться для того, щоб дно не рвалося), зверху приготовлену начинку і курячу гомілку.

  3. Загорнути краї тіста, обв'язати їх ниткою, а кісточки загорнути у фольгу. Поставити в духовку на 15 хвилин при температурі 190°С.